Сиро-Винний тур Закарпаттям

Карпати, замки, вина, сири, все найкраще, що може запропонувати Закарпаття!

ДАТИ:

ВАРТІСТЬ: 795 грн.

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Санаторій Карпати (екскурсія палацом Шенборна) – Мукачево (екскурсія замком і обід) – Берегово (купання в термальному басейні, дегустація вин) – Берегівський р-н (вечеря та ночівля в садибах сільського туризму, поселення о 21:30, вечеря).

2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Нижнє Селище (дегустація сиру) – озеро Синевир (екскурсія та обід) – Пилипець (огляд водоспаду Шипіт) – Львів (повернення о 23:00).

Водоспад Шипіт
Водоспад Шипіт

 

У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в туристичних об’єктах, страхування на час подорожі.

У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплачуються: харчування, вхідні квитки в туристичних об’єктах.

Вартість вхідних квитків в туристичні об’єкти, дегустацій сиру та вина:– палац Шенборна: загальний – 10 грн., школярі – 7 грн.;- Мукачівський замок: дорослі – 20 грн., студенти, пенсіонери – 15 грн., діти до 14 років – 10 грн.;- новий термальний басейн “Жайворонок” у Берегово: загальний – 140 грн. (в т.ч. оренда шафки), пенсіонери – 120 грн., діти від 120 до 150 см. – 70 грн., діти до 120 см. – безкоштовно;- дегустація вин: 45 грн., екскурсія без споживання вина – 25 грн.;- дегустація трьох сортів сиру з вином: загальний – 50 грн., школярі – 30 грн.;- озеро “Синевир”: загальний – 12 грн., студенти і школярі – 3 грн.;- водоспад Шипіт: загальний – 10 грн., діти до 10р. – безкоштовно.

Проживання: затишні садиби сільського туризму Берегівського району з вигодами, номери: 2-х і 3-х місні. Фото садиб можна побачити тут

Харчування:    Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час руху автобуса або під час стоянок.   Обід у 1-й день – у місті Мукачево в ресторані “Рів’єра” та складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат “Овочеве асорті”, на перше суп “Левеш”, на друге торгоня (домашні макарони особливого приготування) з шишками в грибному соусі, компот, хліб. Вартість 55 грн./особа.Вечеря у 1-й день – в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, мадярські голубці, солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 55 грн./особа.Сніданок у 2-й день – в садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 35 грн./особа.Обід в 2-й день – в ресторані “Колиба” біля озера Синевир і складається з найкращих страв бойківської кухні: салат овочевий, юшка з білими грибами, карпопляне пюре з м’ясом по-верховинськи, хліб, чай з трав. Вартість 65 грн./особа.

На Вас чекають: – знайомства із історією, звичаями, культурою та релігією мешканців Закарпаття: українцями-русинами (бойками, лемками, долинянами), угорцями та ромами;- найкращі страви бойківської, угорської, лемківської кухонь;- найвидатніші історичні пам’ятки краю: палац Шенборна, Мукачівський замок, історичний центр Берегово, панорамний огляд Виноградівського, Королевського і Хустського замків;- мальовничі гірські пейзажі, найбільше озеро Карпат – Синевир, водоспад Шипіт, купання в термальному басейні міста Берегово;- дегустація екологічно чистих сирів Селиської сироварні виготовлених за швейцарською технологією;- дегустація найкращих марочних вин Закарпаття у стародавніх винних підвалах та дегустація вин приватних господарів Берегівського району.

Деталі туру та вартість уточнюйте у менеджера туру     +380665158785,    +380974482886                                                                               ana-anna@ukr.net

Напишіть відгук