Маленький фото звіт з розваги нового формату “Кулінарна Енеїда та майстер-клас з приготування страв”.

Впродовж майстер-класу ми дізнались секрет справжнього Полтавського борщу та створили нових героїв сучасності ШпундерМен та ПундикВумен які рятують буряк та тісто від використання в банальних стравах)

Окрім цього наш Шеф кухар – Віталій Гришко повідав багацько секретів, хитрощів та тонкощів куховарства.

Віталій Гришко

Ми наготували цілу гору смаколиків – це і Полтавський борщик і Шпундра і Лемішка і Пізанська вежа Пундиків.

Володимир Неретін

По завершенню всіх виробничих процесів і отриманню готових страв кожен спробував на смак результати своїх кулінарних потуг)

Можемо сказати одне, було дуже і дуже смачно…

Фото – Анастасія Городчаніна

Поділіться своїми враженнями